Navigeer eenvoudig

Squash & Biljart Ridderkerk
Het Squash & Biljart centrum in Ridderkerk biedt een unieke variatie in sport en ontspanning. Wat hen echter onderscheidt van andere, is het persoonlijke contact en de huiselijke sfeer in het centrum. De eigenaar is dan ook zeer trots op deze plek en dat merk je aan alles.

De eigenaar, Martijn Zoeteman, squasht al vanaf zijn twaalfde levensjaar. Dit merk je aan het niveau in het centrum. Er zijn zeven squashbanen waar Martijn je garandeert dat alles wat je zoekt op het gebied van squash aanwezig is. Daarnaast kan je Martijn altijd aanschieten als je vragen hebt over deze sport.

Mocht squashen u nou niet liggen, dan kan u zich wagen aan een potje pool of carambole biljart. En mocht u toch liever willen toekijken dan is er in het midden van het centrum een bar waar alle gasten van harte welkom zijn. In de bar wordt veel sport uitgezonden zoals voetbal, snooker, darten, wielrennen, etc.

Het is mogelijk om op maat gemaakte (sportieve) arrangementen aangeboden te krijgen voor (Bedrijfs)feesten en/of partijen. Alle combinaties zijn hierbij mogelijk.

Bent u ondertussen nieuwsgierig geworden naar Squash & Biljart Ridderkerk? Ga langs bij Kruisweg 1-3, 2982 Ridderkerk, of voor vragen kunt u altijd mailen naar info@sb-ridderkerk.nl. Kijk anders vast rond op de website: http://sb-ridderkerk.nl