Terug

Korfbalvereniging Vitesse gaat verantwoord loten verkopen voor een vaste korfbalpaal op ons sportveld waar iedereen altijd op kan schieten..

 

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook KV Vitesse. De leden van Vitesse zetten zich dit jaar in voor een vaste korfbalpaal op ons sportveld zodat iedereen altijd kan schieten.

 

Verantwoord loten verkopen

De leden van KV Vitesse zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. De F, E, D en C leden krijgen via de trainers ieder een boekje met uitleg voor de verkoop. De B, A en senioren leden krijgen per team een boekje wat verkocht wordt. Zij kunnen allemaal zelf 2 loten verkopen, je kan die loten ook weer doorverkopen (aan je ouders, opa en oma of andere gegadigden). Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op clubactie.nl.

 

Extra inkomsten hard nodig

Evelien Kapteyn en José Weeda, clubcoördinatoren van Vitesse: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor een vaste korfbalpaal op ons sportveld zodat iedereen altijd kan schieten. Want hoe leuk is het als je lekker na de wedstrijd nog even een balletje kan schieten zonder gelijk de container in te moeten duiken voor een paal en een korf. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!” Juist nu kunnen ze die extra steun goed gebruiken.

 

80% gaat naar de club

Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

 

Vorig jaar lukte het Vitesse om een buiten tafeltennistafel te kopen van het opgehaalde bedrag. Hoe mooi is hert als de alle hoogte korf daar dit jaar in de buurt komt te staan.

 

De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl