Navigeer eenvoudig

Kom in beweging met CombiFit!

Bewegen is natuurlijk erg gezond, maar de stap naar de sportschool is vaak toch lastig. KV Vitesse organiseert 2x in de week in groepsverband een sportief uurtje CombiFit, waarin fit & gezelligheid samen gaan.

Wat is CombiFit en voor wie is het bedoeld?
– We trainen ons uithoudingsvermogen ,onze kracht en flexibiliteit.

– We verbeteren onze snelheid, coördinatie en balans.

– En we onderhouden ons cardiovasculaire systeem.

Dit doen we via allerlei sport- en bewegingsvormen zoals core stability oefeningen en functioneel bewegen. De conditie, circuits en functionele training wisselen elkaar af. Tijdens de trainingen is het belangrijkste dat iedereen lekker aan het bewegen is op hun eigen niveau en hierbij veel plezier heeft. De groep varieert momenteel met een leeftijd vanaf 30 jaar die meer wil gaan bewegen, maar er niet aan toekomt. Dus beginners, (ex-) sporters, ouders, (60+) senioren, buurtbewoners: iedereen is welkom en kan samen komen CombiFitten in evenwichtige groepen! We sporten samen met onze enthousiaste sportbegeleiders Willem en Caroline, Als zij verhinderd zijn, is er wellicht een gasttrainer of wordt er geschoven in overleg met  de groep.

Pas ik binnen de CombiFitgroep?
Bij iedere groep die samen sport ontstaat vanzelf een evenwicht tussen sportiviteit en ontspannen bewegen. We zorgen er echter voor dat ieder op zijn manier kan trainen. Je kan op je eigen niveau meedoen met de huidige groep.

Trainingstijden
De trainingstijden zijn op zondag van 9:30 tot 10.45 en op woensdag van 19.30-20.45 op het veld van KV Vitesse. Afhankelijk van de belangstelling kunnen er extra trainingsuren(/-dagen) bij komen gedurende het seizoen. De trainingen zijn altijd buiten. Soms wordt er een alternatief verzorgd bij heel slecht weer.

Als lid van Vitesse kan je meedoen.

Aanmelden/Interesse:
Bent u direct enthousiast, dan kunt u uw interesse in deelname aan de CombiFit-trainingen van KV Vitesse melden via e-mail: combifit@kvvitesse.nl

Proberen?
Iedereen mag drie keer GRATIS mee-sporten en wordt daarna lid als het goed bevalt (slechts €120 per jaar of €30 per kwartaal (2023)). Proef de sfeer en kom vrijblijvend eens kijken op de sportvelden van KV Vitesse

Om aan te melden kun je het aanmeldingsformulier gebruiken.