Navigeer eenvoudig

A&A Financieel Advies

A&A Financieel Advies, vroeger bekend als Aulman & Hoogwerf Financieel Advies, is het financiële advieskantoor van Martin Aulman en Leo van den Adel. Zij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. Dit wil zeggen dat geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij hen iets kan verplichten. Met andere woorden:

“Voor hen zijn niet de banken of verzekeraars de opdrachtgevers, maar is de klant de opdrachtgever”

Dit betekent dan weer dat zij, vanuit een 100% onafhankelijke positie, zich volledig kunnen richten op uw belangen. Of dat nu gaat om een hypotheek, financiële planning of riskmanagement, hen gaat het erom de belangen van hun klanten zo goed mogelijk te behartigen.

Voor wat voor zaken kunt u dan bij hen terecht? Hun vakgebied gaat over het adviseren en begeleiden op een enorm breed vlak van financiële dienstverlening. Zij durven zich dan ook specialist te noemen op de volgende terreinen:
• Hypotheekadvisering;
• Oudedagsvoorzieningen;
• Vermogensgroei;
• Risicobeheer om na te gaan hoe dat allemaal beschermd dient te worden.

De zoon van Martin Aulman speelt momenteel bij Vitesse waar A&A Financieel Advies, samen met JTD Projects van Pieter Nab, de shirtsponsor van de A1 is. Tevens speelt zijn dochter bij Vitesse. Leo van den Adel is vooral te vinden bij de basketbalvereniging in Barendrecht. Zowel zijn oudste dochter als zoon spelen daar in het team van de dames en heren. Zijn jongste dochter is professioneel basketballer in Spanje.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.aafa.nl of stuurt u vooral een e-mail naar: info@aafa.nl.

Links op de foto Leo van den Adel; Rechts op de foto Martin Aulman