Navigeer eenvoudig

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het werven van nieuwe sponsoren en onderhouden van contracten met de huidige sponsoren van Vitesse.

Op sponsorgebied gebeurt er bij Vitesse veel. De sponsor commissie draait op volle toeren en heeft de afgelopen jaren een hoop nieuwe sponsoren mogen verwelkomen. Vitesse heeft sponsoren dan ook veel te bieden. Er worden regelmatig sponsoracties gehouden, die zowel de Vitesse leden als de sponsoren ten goede komen. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het organiseren van kortingsavonden of spaaracties voor Vitesse leden. Daarnaast brengt de club een aantal keer per jaar een digitaal sponsormagazine uit. Hierin worden nieuwe sponsors verwelkomt en toegelicht, wordt terug en vooruit geblikt op korfbal en jeu de boules gerelateerde zaken en bovendien worden alle sponsoren hierin genoemd.
Daarnaast heeft de commissie ook een PR-tak. De mensen van de PR houden zich niet alleen bezig met KV Vitesse op het sociale media, maar ook met KV Vitesse in de krant. Een interactieve vereniging is een van de streefdoelen van de PR. Maar ook is het belangrijk dat evenementen binnen de vereniging op tijd, en vooral goed gepromoot worden. Voor al deze kunt u terecht bij het PR-team van Vitesse. De sponsorcommisie is te bereiken via sponsoring@kvvitesse.nl

De commissie bestaat momenteel uit:
Sebastiaan Berkman – Voorzitter
Joke Korteweg – Actiebaas sponsoring
Nicki Jansen – Lead PR & sociale media beheer
Jeffrey van der Maten – Gedrukte Media & sociale media beheer
Dennis van der Pol – Projecten
Richard de Wit – Projecten

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van sponsoring bij Vitesse? Klik dan door!