Navigeer eenvoudig

Body Match Int. zag in maart 2013 het levenslicht. Karin Ras begeleidt mensen op het gebied van voeding, daarbij gebruik makend van de ondersteunende voeding van Herbalife. De doelen verschillen per persoon. Body Match Int. biedt bijvoorbeeld een snel, uitgebalanceerd en evenwichtig ontbijt, meer vitaliteit, betere sportprestaties, gewichtsbeheersing (afslanken en aankomen) en gezond oud worden.

Samen met de klant wordt het huidige eet- (en drink-)patroon in kaart gebracht en Body Match Int. maakt een voedingsschema op maat, afgestemd op de gewenste doelen. Daarnaast wordt er een fitcheck gedaan op de weegschaal en iedereen wordt periodiek begeleid bij het behalen van de doelen. De voeding van Herbalife is ondersteunend bij een dagelijks evenwichtig voedingspatroon.
Daarnaast houdt Karin zich ook bezig met het coachen en opleiden van nieuwe voedingscoaches. Mensen gezonder en blijer maken is een streven van het bedrijf.

Als sponsor bij Vitesse verzorgt Karin jaarlijks informatiebijeenkomsten voor (selectie)spelers om het belang van goede voeding bij sportprestaties onder de aandacht te brengen. Daarnaast begeleidt zij diverse individuele leden bij het bereiken van hun specifieke doelen. Voor alle leden van Vitesse geldt een sponsorkorting van 7,5%. Wie benieuwd is naar haar begeleiding en de voeding van Herbalife, kan altijd contact opnemen voor een vrijblijvend proefpakket.

Mailen kan naar www.bodymatchint.nl. Karin is telefonisch bereikbaar via 0646364183