Navigeer eenvoudig

Cazdak Dakbedekkingen

 

Dakrenovatie is een vak apart. Cazdak is specialist in renovatie en onderhoud van daken. Op bestaande daken verschillen de randvoorwaarden en (on)mogelijkheden per project. Daarnaast heb je vaak te maken met bewoners en gebruikers. De keuze voor de juiste aanpak vergt kennis en ervaring. Goed advies, gedegen voorbereiding, duidelijke afspraken en efficiënt, vakkundig werk zijn bij dakrenovatie dus extra belangrijk.

Cazdak Installatietechniek is gespecialiseerd in lood- en zinkwerk, hemelwaterafvoer en rioolsystemen. Samen met Cazdak Dakbedekkingen leveren zij een totaalpakket voor onderhoud en renovatie van uw dak. Daarnaast verzorgen ze ook regulier installatiewerk voor particuliere opdrachtgevers. Voor werkzaamheden aan sanitair, cv-ketels, water- en gasinstallaties of zonnenboiler- en warmptepompssytemen kunt u dus ook bij ons terecht. Geheel volgens de traditie van Cazdak staan zij voor duidelijkheid, vakkundigheid, en klantgerichtheid.

Mr. Roterman is al ruim 40 jaar lid bij Vitesse. Naast dat hij zelf een oud-speler is, spelen zijn twee kinderen ook bij Vitesse. Ook heeft hij zijn vrouw ontmoet bij Vitesse. Hij is dus een echte verenigingsman in hart en nieren dus.

Interesse in de diensten van Cazdak? Dan kan u de site bezoeken: www.cazdak.nl