Navigeer eenvoudig

Gebroeders Sluyter BV

Gebr. Sluyter B.V. is als Makelaar in Assurantiën al bijna 100 jaar actief in diverse verzekeringsbranches. Met verstand van verzekeringen én de branches waarin wij actief zijn, adviseren wij objectief en onafhankelijk.

Gebr. Sluyter B.V. werkt vanuit de overtuiging dat verzekeren maatwerk is. Daarom beoordelen wij met zorg elke individuele situatie om vervolgens een op maat gesneden verzekeringsoplossing te kunnen bieden. Onze werkwijze is professioneel en persoonlijk, iedere klant krijgt van ons de aandacht die hij of zij verdient. Wij verlenen onze service dan ook zowel aan particulieren als bedrijven.

Door onze jarenlange ervaring, expertise én omvangrijke netwerk kunnen wij u een scala aan diverse verzekeringsproducten aanbieden. Als Gebr. Sluyter B.V. zijn wij dan ook sterk betrokken bij onze opdrachtgevers en tussenpersonen met wie wij samenwerken. Gebr. Sluyter B.V. is zowel actief op de Nederlandse assurantiebeurs als op de internationale verzekeringsmarkt, waaronder Lloyds of London.

Kent u ons nog niet? Kijkt u dan eens op onze website: www.gebrsluyter.nl. Gebr. Sluyter B.V. is gevestigd is één van de meest opvallende gebouwen in het hart van Rotterdam, het Beurs-World Trade Center.

Mochten wij ook u van dienst kunnen zijn, neem dan vooral contact met ons via de contactgegevens op onze website. Wij zijn u graag van dienst!