Navigeer eenvoudig

JTD Projects

In de veranderende markt – van losse onderdelen naar een totale projectbegeleiding – kozen wij, Kees van Gameren en Pieter Nab, voor het ruime sop. Zij startten in 2015 JTD Projects op, om met gebundelde krachten de klant dat te bieden waar hij of zij op zit te wachten: een complete inrichting zonder dat je daar als klant omkijken naar hebt. Korte lijnen, snelheid en een goede communicatie liggen aan de basis van de dienstverlening. Dat vinden wij vanzelfsprekend; net als het nakomen van de gemaakte afspraken.

Van totale projectinrichting of het plaatsen van complete systeemwanden tot het verzorgen van maatmeubilair, bij JTD Projects ben je aan het goede adres. Met ruim 25 jaar ervaring in de interieurbouw hebben we een mooi portfolio als het gaat om een diverse groep opdrachtgevers. Die opdrachtgevers bedienen we met een ervaren team projectleiders, werkvoorbereiders, interieurarchitecten, monteurs en meubelmakers. Allemaal even professioneel, betrouwbaar en flexibel. Allemaal met de juiste vakkennis en zonder 9-tot-5-mentaliteit. Dat vinden wij belangrijk, voor onze klant!

De dochter van Pieter Nab speelt bij Vitesse en Pieter is trainer bij de G2 van Vitesse, waar JTD Projects de shirtsponsor van is.

Meer informatie? Ga naar www.jtdprojects.nl of stuur gerust een mail: info@jtdprojects.nl