Navigeer eenvoudig

Vakmanschap & Specialisme 

Dit zijn de kenmerken van Muta Sport die zijn opgedaan uit onze ervaringen in de Teamsport van meer dan 15 jaar. 

We hebben een concept ontwikkeld wat volledig gericht is op de behoefte van de Teamsport. Met meer dan 80 medewerkers zijn we elke dag gedreven en gemotiveerd om het concept te verbeteren in samenwerking met al onze klanten en partners.

In onze eigen productie maken wij gebruik van de meest moderne machines en bedrukkingstechnieken. We kunnen een volledige kledinglijn produceren vanaf kleine aantallen inclusief alle sponsorteksten en nummers. Onze productie is volledig digitaal ingericht om flexibel en snel te kunnen leveren. De levertijd is tussen de 4 en 8 weken afhankelijk van het seizoen.

Wij zijn de Korfbal specialist

Muta sport kleedt door geheel Nederland de meeste korfbalverenigingen aan. 

Korfbal heeft specifieke sportkleding eisen, omdat in een team zowel dames- als herensportkleding beschikbaar moet zijn in dezelfde lijn. Bovendien moet er voor verschillende teams de keuze zijn om te kiezen uit dames- en herenslimfit model voor de hoogste teams. Zowel ons eigen merk Muta als Erima zijn hier sterk in en bieden u de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Samenwerking KV Vitesse & Muta Sport 

Tot slot zijn wij erg content met de samenwerking die er momenteel is tussen ons en kv Vitesse. Wij hopen op een voorspoedige en fijne samenwerking. Voor meer informatie klik hier