Navigeer eenvoudig

 

Van aanleg tot onderhoud

Nootenboom Sport B.V. is sinds jaar en dag de partner en specialist in het aanleggen en onderhouden van sportvloeren en complete buitensport accommodaties. Door de “in huis” combinatie van het bouwen van buitensport accommodaties en wegenbouw, via zusterbedrijf Infra Holland B.V., kunt u ook voor multidisciplinaire werken bij ons terecht.

Reeds sinds de oprichting in 1960 houdt Nootenboom Sport B.V. zich bezig met de aanleg en onderhoud van sportvelden. Er werd gestart met de aanleg van natuurgrasvelden, maar in de loop der jaren kwamen daar diverse kunstgrassystemen en sportvloeren bij. Nootenboom Sport B.V. werd een all-round speler op het gebied van sportvelden zowel voor aanleg als voor onderhoud.

Aanleg en onderhoud van sportvelden gaat gepaard met kennis van de materie, maar heeft zeker ook te maken met passie. Nootenboom Sport B.V. doet niets liever dan sportvelden afleveren waar de gebruiker jarenlang plezier van heeft. Om tot een goed resultaat te komen, is het van groot belang om de specifieke wens van de gebruikers in beeld te krijgen. Nootenboom Sport B.V. gaat graag in overleg met de opdrachtgever en met de gebruiker om tot een optimaal resultaat te komen.

 

http://www.nootenboom-sport.nl/