Terug

De CTZ is verheugd om te melden dat het trainersduo voor de A1 rond is. Eerder hebben wij al gemeld dat Thom Nugteren de overstap maakt van KCR naar Vitesse.

Thom zal aankomend seizoen worden bijgestaan door Ilona Schreuders. Zij heeft twee jaar geleden de overstap gemaakt van Conventus naar Vitesse waar zij samen met Yerman de B1 onder haar hoede heeft gehad. Met de B1 zijn er goede resultaten gehaald wat resulteerde in een promotie. Dit seizoen komt de B1 uit in de hoofdklasse waar zij zich in de zaal verdienstelijk hebben gehandhaafd. Eind mei zal Vitesse B1 overigens in de halve finale van de beker PKC B1 ontvangen.

Met Thom en Ilona hebben we twee coaches bij de A1 met de gewenste schotklokervaring. ‘Coachen met schotklok is een aparte tak van sport. Veel overleggen en goed nadenken over de juiste keuzes maken. Dat smaakt naar meer’, aldus Ilona.

Na goede gesprekken met Thom en de CTZ was de conclusie snel gemaakt dat zij aankomend seizoen samen aan de slag gaan.

Ilona en Thom kijken uit naar de nieuwe uitdaging. ‘Het is een mooie stap om te zetten en verder te groeien als trainer. Ik zal van Thom het nodige kunnen leren en kijk dan ook uit naar onze samenwerking.’

 

De CTZ is verder nog druk bezig met de invulling van de overige technische en begeleidende staf voor de A jeugd.