Terug

INSCHRIJVEN ALPE D’HUZES 2024

Editie 2024
1 juni 2023 was voor veel Vitessenaren een bijzondere dag. 23 deelnemers en 20 supporters bedwongen als team de Alpe d’Huez om geld op te halen voor het KWF. De support vanuit het thuisfront was overweldigend en ook meerdere Vitessenaren hebben aangegeven bij een volgende editie graag mee te willen. En dat kan! Ook in 2024 willen we graag afreizen naar Frankrijk om deel te nemen aan de Alpe d’HuZes 2024! Gezien het grote aantal geïnteresseerden is het belangrijk om zo vroeg mogelijk te weten wie er volgend jaar meegaan, zodat we logistieke en financiële uitdagingen aan kunnen gaan.

Benieuwd naar de vorige editie om te weten wat je te wachten staat? Neem dan nog eens een kijkje op ons liveblog van vorig jaar. Hier vind je van iedere dag een kort verslagje, vind je de link naar de podcast en de link naar de live-uitzending die we op de koersdag hebben gemaakt.

Ga jij mee?
Je kunt op meerdere manieren mee naar de Alpe d’Huez! Je kunt als deelnemer meegaan (fietsen/hardlopen/wandelen) en/of als supporter om te helpen tijdens de week.
De accommodatie zal vanaf zaterdag 01-06-2024 tot zaterdag 08-06-2024 beschikbaar zijn. We gebruiken het weekend om af te reizen naar Huez en vanaf maandag 03-06-2024 hebben we ook een programma voor de groep. We waarderen het enorm als je de hele week aanwezig bent zodat we ons als team goed kunnen voorbereiden met leuke en sportieve activiteiten.

Kosten
Deelname aan de koersdag brengt ook een aantal kosten met zich mee. Je inschrijving als deelnemer kost €155,00. Daarnaast zijn er ook kosten voor de accommodatie (richtlijn: +/-€350,00) en kosten voor op de berg zelf (denk aan eten en drinken, gondelpas, etc. etc.).
Tot slot zijn er ook kosten voor het inschrijven van het KV Vitesse team. Mocht het niet lukken om hier sponsoring voor te vinden zullen deze kosten worden verdeeld onder de deelnemers (€250,00)

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar activiteiten@kvvitesse.nl
Vermeld hierin het volgende zodat we je inschrijving voor de wedstrijddag gelijk definitief kunnen maken bij de organisatie van Alpe d’HuZes

  • Naam
  • Ga je mee als fietser/hardloper/wandelaar/supporter?
  • E-mail adres
  • Telefoonnummer

De deadline voor het inschrijven is precies over één maand: zondag 15 oktober – 12.00

Sponsoring
Als team zijn we hard op zoek naar sponsors die bij kunnen dragen aan een onvergetelijke week. Ben of ken jij iemand die geïnteresseerd hierin is? Neem dan contact op via sponsoring@kvvitesse.nl of laat het weten bij Wijnand Molijn, Richard de Wit of Leo van der Pol.