Terug

Kennismaken met de kampleiding deel 4:

 

Mogen we al zeggen dat het grote aftellen is begonnen? Nog maar 3 weekjes en dan mogen we weer!! Hebben jullie al zin in kamp? Wij wel hoor!! Heb je je nog niet opgegeven? Doe dit dan nog voor zaterdag (18-juni). Ook deze week zijn we er natuurlijk weer om nieuwe leiding aan jullie voor te stellen. Is jouw lievelingsleiding al voorbijgekomen? Gaat jouw trainer/coach ook al mee op kamp? En ja… Wie zijn er deze week aan de beurt?

 

De kampcommissie heeft een aantal leiding het hemd van het lijf gevraagd. Hoelang gaan zij al mee op kamp? Waar kijken ze het meeste naar uit? En waar denken ze aan bij het thema zomercarnaval? Dit is een greep van vragen die zij gehad hebben en natuurlijk nog meer. De komende weken zullen we jullie kennis laten maken met de leiding die met ons meegaan op kamp. Deze week een mooi contrast: Corine die niet meer weg te denken is als leiding van het kamp en Sharon die dit jaar voor het eerst mee mag als leiding!

 

Corine:

Hallo, ik ben Corine en ik geef al jaren training aan de kleintjes. Daarnaast kom ik graag kijken naar mijn twee spelende kinderen en kan je mij ook vaak vinden rondom de keuken of achter de schermen. Ik ga al mee op kamp sinds dat ik zelf 11 jaar was, dus doe maar een gok!

Als ik denk aan zomercarnaval denk ik vooral aan felle kleuren en vrolijke muziek. Er is dus ook niet echt een speciaal liedje wat ik dit jaar terug zou willen horen, ik vind namelijk alle liedjes leuk. Ze moeten natuurlijk wel vrolijk zijn en lekker blijven hangen.

De leukste spellen om te spelen op kamp vind ik toch echt de bosspellen, maar vooral ook de spannende avond/nacht spellen vind ik het allerleukste. Wat ik ook superleuk vind aan kamp is altijd dat het Vitessegevoel zo goed naar voren komt: het lekker ongedwongen samen zijn van alle leeftijden door elkaar. Waar ik toch echt het meeste naar uit kijk om weer op kamp te gaan is de gezelligheid.

Een van de dingen die kamp zo leuk maken zijn de grappige dingen die gebeuren. Het meeste grappige vond ik toen er een jongen slapend uit z’n bed is gehaald en op tafel gezet. Toen hij wakker werd, sprong hij weer direct met slaapzak en al weer terug z’n bed in.

Sharon:

Ik ben Sharon, ik speel in het 8e.

Op kamp zijn de spellen in het bos altijd een erg leuk avontuur, maar ik kijk er ook naar uit om lekker met z’n alle bij het kampvuur te zitten.

Bij Zomercarnaval denk ik aan heel veel vrolijke kleuren. Als iedereen een thema outfit aan heeft ziet dat er heel gezellig uit.

Als kind ben ik al zeker tien keer op het Vitessekamp geweest, dit jaar ga ik voor het eerst als leiding.

Ik verwacht dat ook dit jaar weer iemand bij het kampvuur een creatieve versie van boven op de berg laat horen.

Een aantal jaar geleden was een teamgenoot van mij zo moe op de laatste dag, dat hij met zijn gezicht in zijn handen insliep viel aan de ontbijttafel. Daar zijn nog steeds mooie filmpjes van.

De leukste spellen vind ik de spellen in het bos zoals levend stratego of het douane spel.

Heb jij je nog niet opgegeven voor kamp, maar heb je ondertussen wel heel erg zin om mee te gaan? Opgeven kan nog tot 18 juni via de website! Zien we je dan?

De Kampcommissie