Terug

Voor wie het nog niet heeft vernomen: er gaat een grote groep (Vitesse) mensen deelnemen aan de prachtige uitdaging die Alpe d’HuZes heet.

Wijnand Molijn van BMS Forwarding heeft een groep van ruim 20 deelnemers bijeen weten te krijgen, die vergezeld worden door bijna evenzoveel supporters en begeleiders.

Op 1 juni a.s. hopen zij de Alpe d’Hues te bedwingen (1 tot maximaal 6 keer op dezelfde dag!). En dat alles uiteraard met maar 1 groot doel: meer geld inzamelen voor onderzoek naar bestrijding van kanker in al zijn facetten.

 

Afgelopen zondag 2 april was de kick off in de kantine van Vitesse. Een bont gezelschap in prachtige shirts poseerde trots voor het clubhuis.

Binnenkort zullen jullie via de Vitesse kanalen veel meer kunnen lezen, zien en horen over dit project. Zo komt er een speciale Alpe d’HuZes actiepagina op de Vitesse site en zullen wij ook via social media de nodige berichten de wereld inslingeren.

En als klap op de vuurpijl gaat het complete Vitesse Video Team mee naar Frankrijk om verslag te doen van de avontuurlijke reis die deze groep gaat ondernemen.

Op het Vitesse YouTube kanaal kun je op donderdag 1 juni live getuige zijn van de doorkomsten en finish van de (hard) lopers en wielrenners. Tevens zorgt het VVT voor sfeer reportages ter plekke.

Kortom, je hoeft de komende tijd niets te missen van dit mooie evenement.

Steek de deelnemers een hart onder de riem door een donatie, een berichtje of gewoon een schouderklopje; het wordt bijzonder gewaardeerd

 

Namens de gehele groep,

Leo van der Pol

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/bmsforwarding

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/BMSForwarding2