Terug

Na een bewogen week waarin een definitieve streep werd gezet door de zaalcompetitie, kan Vitesse wel wat goed nieuws gebruiken en dat is er dan ook. Zowel hoofdsponsor Cazdak als de complete technische staf hebben de samenwerking met Vitesse verlengd.

 

Cazdak Dakbedekkingen, het bedrijf van Pieter Roterman, is al vele jaren een zeer betrokken en graag geziene hoofdsponsor bij Vitesse. Het huidige contract loopt af op 30 juni 2021 en zeker in deze onzekere tijden wilden Vitesse en Cazdak graag het vertrouwen in elkaar uitspreken en in een vroegtijdig stadium duidelijkheid scheppen. Wij zijn dan ook bijzonder blij dat het hoofdsponsorschap van Cazdak bij Vitesse is verlengd t/m 30 juni 2024!
In een jaar dat de wereld veranderde, mag Vitesse zich gelukkig prijzen met een hoofdsponsor als Cazdak. De continuïteit zorgt ervoor dat Vitesse het beleid kan voortzetten om financieel gezond te zijn (en blijven) en bovendien sportief stappen te kunnen zetten.

En die sportieve stappen worden met dezelfde technische staf gezet, want op dit gebied is de continuïteit eveneens gewaarborgd. Peter Spek, Nathan van Helden en Mandy Wigant zullen ook in het seizoen 2021/2022 de technische staf vormen van Vitesse 1 en 2. De Barendrechtse korfbalclub bereikte met hen een akkoord voor een tweede seizoen als trainers/coaches van de selectie. De zaalcompetitie mag dan geschrapt zijn, de hoop dat de tweede helft van de veldcompetitie afgemaakt kan worden is nog altijd aanwezig. Vitesse 1 is op het veld ongeslagen koploper en aast op promotie naar de eerste klasse, Vitesse 2 strijdt voor behoud in de reserve eerste klasse.
Namens de CTZ is Chris Tempelman bijzonder tevreden met het langere verblijf van de trainers/coaches. “Met name het feit dat we half januari deze contractverlengingen kunnen melden, doet ons zeer veel deugd. Peter, Mandy en Nathan hebben een bijzonder goede en positieve indruk gemaakt op ons. Hun korfbalkennis en sociale vaardigheden maken dat zij uitstekend passen bij de selectie en de korfbalclub die Vitesse is. We zijn met hen en de selectie een weg ingeslagen die uiteindelijk moet leiden tot iets heel moois. Voor ons gevoel zijn we net de bocht ingegaan en hebben we nog een mooie weg te gaan.”

 

(einde persbericht)

 

Voor meer informatie over dit persbericht, graag contact opnemen met:

Korfbalvereniging Vitesse
Leo van der Pol
voorzitter commissie Sponsoring & PR
tel: 06- 46888906
sponsoring@kvvitesse.nl

www.kvvitesse.nl