Terug

Beste KV Vitessesupporters!

Als activiteitencommissie hebben we meermaals het verzoek gekregen over een nieuwe bestelling supporterskleding. En we hebben goed nieuws! De afgelopen maanden hebben we in samenwerking met Muta hard gewerkt aan de KV Vitesse Supporterskleding. Er zijn een aantal zaken veranderd:

  1. We zijn gewisseld van kledingleverancier. Dit betekent dat de hoodies en vesten van betere kwaliteit zijn. De polo’s gaan uit het assortiment en hier komen de sportshirts voor terug.
  2. Alle supporterskleding kan gepersonaliseerd worden! Tegen een meerprijs kun je je initialen op de borst laten plaatsen, of je naam achterop zetten!
  3. We gaan werken met vaste momenten van bestellen. Voorafgaand aan de besteldata zullen er meerdere pasmomenten worden gepland. Tijdens deze pasdagen kun je je bestelformulier invullen en bestellen wij jou gewenste kleding.
  4. Tot slot: We hebben een nieuwe supporterssjaal gemaakt! Deze sjaal staat speciaal in het teken van het 90-jarig jubileum. Hiervoor geldt OP=OP.

Prijzen en maten
Onze kleding is te bestellen van kindermaten tot volwassenmaten! Omdat de kleding van betere kwaliteit is, hebben we ook de prijzen moeten verhogen. Je betaald nu €5,00 meer ten opzichte van de vorige kleding. Het volledige prijsoverzicht vindt je hieronder.

Pasdagen
Je kunt de Supporterskleding op de volgende momenten passen én bestellen in de zaalkantine.
Let op: dit moment is al snel!

  • 9-maart tussen 9.00-13.00 of tussen 17.00-20.30
  • 16-maart tussen 9.00 en 13.00

De eerstvolgende pasdagen zullen op plaatsvinden op de startdag 24/25.

Oude supporters kleding
Er is nog een kleine batch met oude supporterskleding over. Dit is van mindere kwaliteit en heeft geen mogelijkheid tot personaliseren. Op de hierboven genoemde pasmomenten kan ook deze kleding tegen een lagere prijs worden gepast en eventueel direct worden gekocht. Hiervoor geldt OP=OP.

Vragen?
Mail gerust! Dit kan via activiteiten@kvvitesse.nl