Terug

Hoewel we nog maar af moeten wachten of we dit seizoen nog in competitieverband mogen korfballen, hebben wij als CTZ uiteraard al enige tijd de blik voorzichtig op het seizoen 2021/2022 gericht. Na het langer vastleggen van de technische staf bij de eerste selectie zijn we verheugd te kunnen meedelen dat ook de trainers van de A1 aanblijven.

Met Sharlynn van Genderen en Ruben Visser hebben we voor onze A-ploeg twee enthousiaste en kundige mensen uit eigen gelederen voor deze groep staan. Vitesse hecht er waarde aan niet alleen spelers en speelsters op te leiden, maar ook trainers kansen te geven in de vorm van het halen van diploma’s en het bieden van mogelijkheden om de opgedane kennis in de praktijk te brengen.

Sharlynn en Ruben zijn dit seizoen begonnen met hun klus bij de A-jeugd. Hun doelstelling om met de A1 in de overgangsklasse te blijven bestaat nog altijd. De CTZ ziet het overgangsklasseniveau als het uithangbord van de jeugdopleiding en als een prima stap richting seniorenkorfbal. Ook dit seizoen zullen er weer een aantal jeugdspelers en -speelsters vanwege hun leeftijd de overstap naar de senioren maken.

Wij wensen Sharlynn en Ruben veel succes met de A1 volgend seizoen. Vanuit de CTZ zal Chris Tempelman komend seizoen de coördinatie betreffende de A-selectie op zich nemen en de trainers vanuit de CTZ ondersteunen. Hij vervangt daarmee Tom Boschma van wie de CTZ afscheid neemt aan het einde van dit seizoen.

De CTZ.