Terug

!Update 29-01!
De deadline voor het aanmelden van de stampotmiddag was tot gisteren. Helaas is er te weinig animo en kunnen we de middag niet door laten gaan.
De Alpe d’HuZes cateringploeg

 

Stampotavond op Vitesse voor de Alpe d’HuZes

Beste Vitesse leden en vrienden van Vitesse,

In de nieuwsbrief van december is het al gecommuniceerd: Een save the date voor zondag 4 februari 2024 voor de Vitesse Stampotmiddag/avond!

Het is jullie vast niet ontgaan dat een grote ploeg mensen binnen Vitesse komend jaar (weer) een pracht prestatie gaat neerzetten op de Alpe d’HuZes. Dat doen ze om een zo’n groot mogelijk sponsor bedrag op te halen voor het KWF. Geld dat nodig is voor onderzoek en verbetering van behandelingen van die vreselijke ziekte kanker. De slogan is niet voor niets OPGEVEN IS GEEN OPTIE! Om dit mooie evenement ook binnen de vereniging breed uit te dragen hebben we een leuke combi bedacht. Geld inzamelen door een leuke verenigingsmiddag te houden op zondag 4 februari 2024: Een stamppot /snert middag met een gezellige, spannende, vrolijke, foute BINGO!

Om geld op te kunnen halen zijn er natuurlijk kosten verbonden aan deze middag. Het eten is voorlopig begroot op €10 pp. Een bingoboekje voor 5 ronden kost €5 Alle opbrengsten van het eten en de bingo gaan naar de donatiepagina’s van onze 4 Alpe d’HuZes teams. Iedereen die zich verbonden voelt met Vitesse of ons Alpe d’HuZes evenement is van harte welkom! Denk aan leden, oud-leden, ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en nog veel meer! Op de stampotavond kun je kiezen tussen hutspot met een bal gehakt of een kom erwtensoep met worst. De hutspot kan eventueel ook met vegetarische bal, de erwtensoep is niet vegetarisch. Aanmelden kan nu al per mail naar activiteiten@kvvitesse.nl. Vermeld hierin o.a. wat je wilt eten (hutspot of erwtensoep en/of vegetarisch) met je naam en met hoeveel mensen je komt. Dan kunnen we daar rekening mee houden tijdens de inkoop.
Verdere praktische zaken zoals bijvoorbeeld de tijden worden later gepubliceerd!

Wij hebben er zin in!
Groetjes van de Alpe d’huZes cateringploeg.

 

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/kvvitessebmsforwarding

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/kvvitessebmsforwardingcycling

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/kvvitessebmsforwardingbv

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/kvvitessebarendrechtbmsforwarding