Terug

Super Saturday bij Vitesse

 

De term is aan inflatie onderhevig, maar a.s. zaterdag mag je toch echt spreken van een bijzondere dag vol spanning.

Vitesse 1 speelt in een extreem spannende poule met wekelijks een andere ranglijst. In theorie kan Vitesse 1 nog kampioen worden, maar als alles tegenzit, is de 5de plek (en dus geen promotie) ook nog een optie.

Vitesse 2 kan ook nog de titel grijpen, maar dan moet Vriendenschaar thuis verliezen van Merwede en Vitesse winnen van KCR 3.

Ook het derde kan nog kampioen worden, maar die kans is wel heel klein, maar goed, hoop doet leven.

Tenslotte B1 dat een rollercoaster week achter de rug heeft en plotseling weer in een zetel zit en alles in eigen hand heeft. Zaterdag speelt het om 12.25 uur thuis tegen Refleks; de winnaar is kampioen, kan het mooier? De titel betekent ook een ticket voor het NK in Hoevelaken op zaterdag 24 juni; het zou een fantastisch slotakkoord zijn voor een ongekend seizoen voor Vitesse B1.

Ook de nieuwe burgervader van Barendrecht komt om 12.00 uur naar Vitesse om kennis te maken en kan zo mooi een stuk van de B1 meebeleven.

G1 speelt volgende week het NK voor G teams in Houten.

 

Kortom, het zijn spannende en hopelijk mooie momenten voor de diverse Vitesse teams. Het complete programma staat op de site en eind deze week ook op Facebook.

Tot op De Bongerd!