Terug

De CTZ is blij en trots te kunnen melden dat we met Thom Nugteren (30) een nieuwe trainer voor Vitesse A1 hebben weten te vinden. Thom komt over van KCR waar hij dit seizoen trainer/coach van de A1 is. De Ridderkerker volgt Vincent Brand (die samen met Robin van der Pol afzwaait bij de A1) op die besloten heeft na twee seizoenen Vitesse te verlaten.

Met Thom halen we een ambitieuze coach naar Vitesse. Wij bieden hem graag de kans om een ploeg onder zijn hoede te nemen die met de schootklok zal spelen. Als speler beschikt Thom over de nodige schotklokervaring, als trainer wil hij die ervaring dolgraag ook opdoen. Thom begon ooit als speler bij Sagitta en speelde daarna voor Deetos, Sporting Delta en GKV om zijn actieve loopbaan vorig seizoen in het eerste team van KCR te beëindigen.

Nadat hij stopte in de selectie ging Thom lager spelen bij KCR, momenteel is hij geblesseerd. Daarnaast nam hij na verschillende jeugdploegen te hebben getraind vorig seizoen de training en coaching van KCR A1 op zich. Vitesse A1 ziet hij als een logische vervolgstap. ‘Ik heb Vitesse leren kennen als een leuke, gezellige vereniging. Vitesse biedt mij de uitdaging van het spelen met de schotklok. Ik kijk er naar uit kennis te maken met de spelers en speelsters van de A en kijk erg uit naar de uitdaging die volgend seizoen wacht.’

De komende periode zullen we in overleg met Thom de technische en begeleidende staf van de A-junioren verder invullen. Mocht iemand interesse hebben in een trainersfunctie of ondersteunende functie stuur dan een berichtje naar de CTZ.

CTZ Vitesse