Terug

In navolging van Niels Molendijk zal ook Ronald Berrevoets na dit seizoen stoppen als trainer bij Vitesse 1. De Strijenaar kwam afgelopen seizoen naar Barendrecht om met Molendijk het eerste team onder zijn hoede te nemen. Met de promotie naar de hoofdklasse op het veld was het duo succesvol. In de zaal is de strijd om lijfsbehoud in de overgangsklasse in volle gang.

 

Nadat Molendijk in december had aangegeven na dit seizoen vanwege werk- en privéredenen te zullen stoppen, hebben de CTZ en Berrevoets in goed overleg besloten de samenwerking ook niet te verlengen. Voor beide trainers en de CTZ geldt dat, in samenwerking met de spelersgroep, vol vertrouwen invulling wordt gegeven aan realisatie van de ambities. Wij zijn Ronald in ieder geval dankbaar voor de tijd en energie die hij in zijn werkzaamheden voor Vitesse heeft gestoken.

 

De gesprekken met een nieuwe hoofdtrainer en de bijbehorende staf zijn ondertussen opgestart. Wij hopen spoedig meer te kunnen melden over de invulling voor het komende seizoen.