Terug

Vitesse heet Demi welkom

 

Met ingang van komend seizoen zal Demi Nugteren-van Herwaarden (24) uitkomen voor Vitesse. Zij maakt de overstap van KCR voor de Barendrechtse club. De oorspronkelijk in de jeugd bij Ten Donck begonnen speelster is al enige jaren een vaste waarde in het eerste team van de Ridderkerkers.

 

‘Ik heb besloten de stap te maken, omdat ik denk dat ik me bij Vitesse nog verder kan ontwikkelen’, legt ze uit. ‘Ik heb van dichtbij mogen ervaren dat Vitesse over een goede selectie beschikt. Dat we met KCR het kampioenschap zijn misgelopen deed pijn, maar Vitesse was de meer dan terechte kampioen. Het is mooi om te zien dat het zo leeft bij de club.’

 

Het stoppen van een aantal vaste waarden bij KCR en de mogelijkheid om als speelster op een hoog niveau te kunnen blijven spelen, overtuigde Nugteren-Van Herwaarden om nu de stap te maken. ‘Ik heb de knoop doorgehakt nadat ik zowel met de CTZ van Vitesse als met Niels Molendijk gesproken heb. Dat waren prettige gesprekken waar ik een goed gevoel aan over heb gehouden. Ik heb enorm veel zin in deze uitdaging.’

 

Uiteraard maakt Demi het seizoen af bij KCR waar ze nog strijd om handhaving in de overgangsklasse. We wensen haar daar alle succes bij en hopen komend seizoen op een nieuwe derby tijdens de veldcompetitie.

 

Vitesse heet Demi van harte welkom en kijkt er naar uit de speelster in het oranje-zwarte Barendrechtse tenue te zien.