Terug

Wij zoeken jou !

Bij Vitesse zijn we voor volgend seizoen op zoek naar mensen die een ondersteunende rol kunnen en willen invullen bij de selectie. Ook voor de A1 en B1 zou ondersteuning wenselijk zijn.

Waar gaat het om? Met Ellen Jansen hebben we bij Vitesse 1 en 2 iemand waar we zeer veel waardering voor hebben. Ellen is een manusje van alles, sociaal zeer vaardig en gespecialiseerd in verzorging van spelers en speelsters. Onmisbaar en onvervangbaar en gelukkig wil ze haar werkzaamheden volgend seizoen graag voortzetten. Maar …

Zowel Ellen als wij zoeken uitbreiding. Omdat Ellen dan af en toe eens afwezig kan zijn en omdat het goed is de werkzaamheden bij 1 en 2 te verdelen. Heb jij interesse in medische verzorging, wil je meer te weten komen over wat er gevraagd wordt en heb jij af en toe tijd om ons te helpen, laat het ons weten. Ook als je sporadisch wil bijspringen meld je bij ons. Ellen heeft zich bereid verklaard mensen op sleeptouw te nemen en wegwijs te maken. Schiet haar eens aan of loop eens langs.

Ook bij de A1 en de B1 vullen we onze staf graag aan met mensen die als verzorger of teambegeleider willen optreden. Ook hierover kun je meer informatie krijgen uiteraard.

Wil je meer informatie of heb je interesse laat het Ellen Jansen of de CTZ (Chris Tempelman) weten.

De CTZ