Terug

Aanmelden trainen geven volgend seizoen

Zoals ieder jaar is de CTZ ook op dit moment weer druk bezig om de teamindeling voor het komende seizoen rond te krijgen. Uiteraard streven wij er ieder jaar naar om elk team van twee trainers te voorzien.

Lijkt het jou ook leuk om volgend jaar een team te trainen/coachen? Geef dat dat zo snel mogelijk door aan ctz@kvvitesse.nl en dan plannen we een gesprek in. Het maakt niet uit of je speler of ouder/verzorger, jong of oud, ervaren of onervaren op trainersgebied bent, in alle situaties kunnen we kijken wat binnen de mogelijkheden valt en waar we jou indien nodig extra in kunnen begeleiden. Het belangrijkste dat je zelf nodig hebt een flinke dosis enthousiasme om er samen met onze spelers een leuk seizoen van te maken.

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als trainer? Dan bieden we ook trainerscursussen aan die we in samenspraak met jou af kunnen stemmen op jouw niveau. De instapcursus (KT-2) kan je sowieso doen, voor de gevorderden cursus (KT-3) hebben we ieder jaar een maximaal aantal plaatsen, dus mocht je daar interesse hebben geef dat dan ook zsm bij ons aan! Het aanbod / de startdatum van de cursussen is op dit moment uiteraard nog wel afhankelijk van de situatie omtrent het coronavirus.

Naast de jeugdteams zijn wij ook voor diverse senioren teams op zoek naar trainers / coaches. Ook daarvoor geldt, heb je hier interesse dan horen wij heel graag van jou!