Terug

Vitesse op Alpe d’Huez
Met de jubileumdag van gisteren nog vers in ons geheugen zijn we met een groep van 50 enthousiaste Vitessenaren in Frankrijk! Dit om weer deel te nemen aan Alpe d’HuZes; een evenement waarin we de Franse Berg Alpe d’Huez opklimmen om geld op te halen voor KWF kankerbestrijding. Al deze donaties worden besteed aan onderzoek naar deze ziekte. We fietsen, rennen en lopen de berg op onder het motto: Opgeven is geen optie!

Ook dit jaar zijn alle avonturen van de groep volop te volgen via de social media kanalen van KV Vitesse. Vanaf 3 juni is er iedere dag rond 20.30 een Alpe d’HuZes journaal waarin alle laatste ontwikkelingen van het team worden doorgenomen. Deze zenden we uit op het Youtube Kanaal van Vitesse (@VitesseBarendrecht).
Op de koersdag zelf (6 juni) staan we als Vitesse Media Team vanaf 14.00 live op de finishstraat om een uitzending te verzorgen op datzelfde Youtube Kanaal. Ook zijn we dit jaar live te volgen via de TV op Exxact Barendrecht TV op kanaal 49 (Ziggo), kanaal 1327 (KPN/XS4ALL) of kanaal 727 (Solcon).
Hartelijk dank aan Exxact Barendrecht voor deze mooie samenwerking!

Vind je het leuk om ons te steunen? Dat kan! Stuur dan een berichtje/appje naar een van de deelnemers, of steun ze financieel door middel van een donatie. Je kunt ons sponsoren via: www.opgevenisgeenoptie.nl/donate-select. Zoek dan op ‘’kv vitesse’’. Daarop staan de vier teams met alle helden die namens Vitesse aan Alpe d’HuZes deelnemen.

We hopen je graag te zien vanaf 3 juni bij de journaals, of al eerder op één van onze donatiepagina’s!

Team KV Vitesse/BMS Forwarding