Terug

Bart van der Waal completeert technische staf Vitesse

Met Bart van der Waal als tweede trainer naast Rien Graafland bij Vitesse 2 heeft Vitesse de technische staf voor het komende seizoen rond. Zoals bekend blijft Niels Molendijk trainer/coach van Vitesse 1 en krijgt hij gezelschap van Ronald Berrevoets. De CTZ heeft er veel vertrouwen in dat we met deze vier kundige en enthousiaste trainers een volgende stap kunnen zetten met onze selectie.
De CTZ is trots en blij met dit duo voor Vitesse 2. Met Rien Graafland en Bart van der Waal (die zelf als speler nog te bewonderen is in een lager seniorenteam) hebben we twee voormalige spitsen gestrikt die als speler hun sporen bij Vitesse ruimschoots verdiend hebben. Zij volgen Mandy Wigant op die haar trainersloopbaan gaat voortzetten bij NIO 1.
Nu de trainersstaf compleet zijn we nog op zoek naar versterking op ondersteunend gebied. Met name op het gebied van verzorging, filmen en statistieken hebben we nog mensen nodig. Spreekt je dit aan of wil je meer weten over de in te vullen functies, meld je dan.
Zowel Vitesse 1 als Vitesse 2 gaan nog drie spannende speelrondes tegemoet. Beide ploegen maken nog kans op een goede eindklassering en bijbehorende promotie.