Terug

Harro Tamerius gaat Vitesse na dit seizoen verlaten

Harro Tamerius vertrekt aan het einde van het seizoen bij Vitesse. De trainer/coach van de selectie heeft onlangs de CTZ van Vitesse van zijn beslissing op de hoogte gesteld en lichtte na afloop van de duels van het eerste en tweede tegen concurrent Maassluis de selectie in van zijn besluit.

Harro is drie seizoenen actief geweest bij Vitesse, eerst één jaar als trainer/coach van Vitesse 2 en twee seizoenen als trainer/coach van Vitesse 1. Wij zijn hem zeer dankbaar voor de tijd en energie die hij heeft gestoken en nog zal steken in het trainerschap bij onze club en respecteren zijn besluit.

Ook de trainer/coach van Vitesse 2, Joop Molendijk, zal aan het einde van dit seizoen afscheid nemen. Wij hebben Joop in een laat stadium kunnen vastleggen om dit seizoen het tweede te begeleiden terwijl hij eigenlijk een jaartje rust wilde nemen.

De CTZ heeft er alle vertrouwen in dat de selectie samen met Harro en Joop dit seizoen nog de nodige resultaten gaat boeken. Zowel het eerste als tweede strijdt in de zaal om de titel en de felbegeerde promotie, terwijl er ook op het veld nog wel wat op het spel staat.

De CTZ gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en richt zich – in samenspraak met de nieuwe hoofdtrainer – op de verdere invulling van de trainersstaf.  Namens de CTZ zullen Mario Booij en Chris Tempelman zich hiermee bezighouden.

.