Terug
  1. Wat de meeste onder ons een aantal maanden terug waarschijnlijk nog voor onmogelijk hield, gaan we toch doen: het Vitessekamp komt dit jaar al terug! Tijd dus voor feest, een GROOT feest! Zoek je feestmuts en zet de leukste carnavalsknaller op, want: WIJ GAAN WEER OP KAMP!

Het jaarlijkse kamp, hét moment waar de meeste spelers altijd naar uitkijken. Een weekend dat in het teken staat van spellen, teamwork en gezelligheid. Uiteraard hopen wij op heerlijk weer en is het tijd voor een feestje, daarom is het thema: Zomercarnaval!

Voor wie
Het jaarlijkse kamp is bedoeld voor alle leden van klein tot groot, van de F t/m B-categorie. Uiteraard is er voor de kleinste een aangepast programma.
Dit jaar maken we een uitzondering op de deelnemers. Gezien de laatste twee jaar het kamp niet door is gegaan, hebben de leden die dit jaar en vorig jaar al in de A-categorie spelen ook de mogelijkheid om mee te gaan als deelnemer.

Waar
Het kamp zal plaatsvinden in kampeerboerderij ’T Kuijpershoefke (Land van Kleef 5a te Loon op Zand).

Wanneer
Het kamp staat gepland op vrijdag 1 juli tot en met zondag 3 juli 2022.

Aankomst
Om direct bij aankomst in de stemming van het kamp te komen, vragen we iedereen, zowel kind als begeleider, om in je leukste carnavalsoutfit aan te komen, zodat we gelijk met de polonaise kunnen starten!
Deelnemers voor het kamp dienen zelf vervoer naar het kamphuis en weer terug naar Barendrecht te regelen. Zondag mogen de kinderen weer om 16:00 uur opgehaald worden in Loon op Zand.

Bijdrage
De bijdrage dit jaar is € 49,50 per deelnemer. Het rekeningnummer is; NL 77 RABO 0305 4343 06 o.v.v. naam en Kamp 2022

Inschrijven
Vind je het leuk om mee te gaan? Schrijf je in via onderstaand aanmeldformulier. Uiterlijke datum aanmelden: 18 juni 2022

Heb je vragen over het kamp? Schiet één van de commissieleden aan op de vereniging of stuur een mailtje aan kamp@kvvitesse.nl. Leden; Judith Boschma, Remon Vermaire, Edward Kapteijn, Frank Vonk, Lisa van der Jagt, Danny Kaats, Andrea Zwaal, Fleur Vink, Tamara Buurman en Miranda van Tol.

Het aanmeldformulier vindt u hieronder

 

Hier onder staat het aanmeldformulier