Terug

Daar zijn we weer met deze week weer nieuwe leiding om zich aan jullie voor te stellen. Komen jullie al een beetje in de stemming? Hebben jullie al zin om mee te gaan op kamp? Wij wel hoor!! Gelukkig gaat de tijd erg snel en is het nog maar 25 nachtjes slapen! Natuurlijk hebben jullie al meermaals op de site kunnen lezen welke kinderen zich al allemaal hebben opgegeven, maar welke leiding gaan er dit jaar eigenlijk mee?

 

De kampcommissie heeft een aantal leiding het hemd van het lijf gevraagd. Hoelang gaan zij al mee op kamp? Waar kijken ze het meeste naar uit? En waar denken ze aan bij het thema zomercarnaval? Dit is een greep van vragen die zij gehad hebben en natuurlijk nog meer. De komende weken zullen we jullie kennis laten maken met de leiding die met ons meegaan op kamp. Vorige week spraken we twee mannen. Vandaag zijn twee dames aan de beurt: Devi & Zenne.

 

Hoi allemaal! Ik ben Devi en speel al jaren in het tweede van Vitesse. Daarnaast zit ik sinds een aantal jaar in onze sponsorcommissie, waar ik me vooral bezig hou met een stukje PR en de social mediakanalen.

Het allerleukste van Kamp is natuurlijk het kampvuur 🔥. Gezellig met elkaar zitten, zingen en genieten van het vuur hoort er toch zeker bij.

Bij zomercarnaval denk ik meteen aan mooi weer en verkleed zijn. Dit jaar verwacht ik toffe creaties en leuke ideeën om er met elkaar het hele weekend een gezellig feestje van te maken.

Ik ga al mee vanaf dat ik in de D bij Vitesse kwam spelen. Na een aantal jaar als kind te kunnen genieten, ben ik nu al 5 jaar ook onderdeel van de leiding.

Welk lied ik dit jaar echt wil horen op kamp is het Vliegerlied! 🪁

Het grappigste kampverhaal voor mij is al van 10 jaar geleden. Toen hebben wij urenlang gelopen tijdens een dropping en dachten we dat we alweer bijna in Barendrecht waren, om vervolgens erachter te komen dat we nog geen 5 minuten van het Kamphuis waren en alleen maar rondjes aan het maken waren.

Het leukste kampspel blijft de het kennismakingsspel. Altijd spannend met wie je dat weekend in een groepje komt, en het breekt meteen het ijs voor iedereen die je nog niet kent!

Hi, ik ben Zenne en sinds vorig jaar speel en coach ik bij Vitesse. Vorig jaar mocht ik al gelijk voor de D3 staan en dit jaar ben ik coach van de C2. Dit jaar wordt dus ook gelijk mijn eerste jaar kamp met Vitesse, maar bij OZC ben ik altijd mee geweest op kamp.

Waar ik het meest naar uit kijk is om spelletjes te gaan spelen met het groepje, maar het allerleukste van kamp vind ik altijd de gezelligheid.

Als ik aan zomercarnaval denk, denk ik gelijk aan feest. Dus laten we er een mooi feestje van maken!

Het liedje wat ik absoluut terug wil horen is ‘Begin de dag met een dansje’. Als jullie dit nog niet kennen, leer ik het jullie graag!

Het leukste kampspel om te spelen vind ik spons-water-vuur, dit is een soort steen-papier-schaar, alleen dan in 3 teams met kaartjes.

 

Heb jij je nog niet opgegeven voor kamp, maar heb je ondertussen wel heel erg zin om mee te gaan? Opgeven kan nog tot 18 juni via de website! Zien we je dan?

De Kampcommissie