Terug

NIEUWE PODCAST OVER JURYTAFEL

 

Hoewel de eerste podcast van dit seizoen nog vers in het geheugen ligt, komt de volgende er al weer aan. Iets eerder dan gepland, maar dat heeft zeker met het onderwerp te maken.

Deze podcast gaat namelijk over de jurytafel, een vaak onderbelicht onderwerp binnen de vereniging, maar o zo belangrijk. Wat doet de jury eigenlijk en wie zijn die mensen die half verstopt onder de tribune aan de knoppen zitten?

En omdat Vitesse steeds meer teams in hogere klassen heeft, neemt de druk op een goede bezetting van al die jurytafels alleen maar toe. Kortom, we kunnen best nog mensen achter deze tafels gebruiken dit zaalseizoen.

Een podcast die niet alleen informatief is, maar ook oproept om eens na te denken of een rol aan de jurytafel iets voor jou is.

 

De nieuwe podcast wordt dit weekend opgenomen en zal voor eind oktober te beluisteren zijn via het kvvitesse kanaal op Spotify of YouTube. Uiteraard laten we dit weten als het zover is.

Mocht je nu al interesse hebben om aan een jurytafel deel te nemen dit seizoen, stuur dan een mailtje naar arbitrage@kvvitesse.nl.