Terug

Nieuwe Trainersbegeleiders bij Vitesse

Vanaf komend seizoen starten we bij Vitesse met trainersbegeleiders. Deze begeleiders zullen onze trainers ondersteunen in hun ontwikkeling. Voor elke categorie is er een toegewezen begeleider:

• A-categorie: Fleur Vink

B-categorie: vacature

• C-categorie: Arie Meijboom

• D-categorie: Nolan den Boer

• E-categorie, F-categorie & Leeuwtjes: Esther den Boer en Joke Heij

De taak van een trainersbegeleider is om de trainers te begeleiden in hun ontwikkeling, zonder zich bezig te houden met de dagelijkse zaken van de teams of de opleiding van de spelers. De begeleiders zijn te bereiken via: trainersbegeleiding@kvvitesse.nl.

Daarnaast zorgen de begeleiders, samen met Peter Spek, voor een visie op de begeleiding en opleiding van jeugdspelers bij Vitesse. Dit zal de basis zijn van de trainerscafés en persoonlijke begeleiding voor trainers/coaches vanaf het komende seizoen.

Als bestuur zijn we erg blij met deze ontwikkeling. De vele jeugdtrainers die onze club rijk is verdienen het om ondersteund te worden door ervaren (ex)-korfbaltrainers. Op die manier blijft training geven leuk en uitdagend. Mocht je vragen hebben over dit initiatief, of gewoon even willen sparren? Laat het mij vooral weten!

Dit initiatief is onderdeel van een nieuwe indeling binnen de CTZ, waarbij coördinatoren en trainersbegeleiders de werkzaamheden zullen verdelen. Het doel is dat komend seizoen iedere categorie minimaal beschikt over voldoende trainers, 1 coördinator en 1 trainersbegeleider. Ruben Visser is onze hoofdcoördinator. We zijn nog op zoek naar nieuwe coördinatoren. Interesse? Neem contact op!

Met vriendelijke groet,

Sebastiaan Berkman

Mail: bestuur@kvvitesse.nl