Terug

ONLINE SPONSOR VAN DE WEEK

Met deze week: Nsecure!

 

Nsecure is specialist op het gebied van toegangsverlening en veiligheid. Al ruim 25 jaar verzorgen wij het volledige toegangs- en beveiligingsbeleid voor organisaties waar veel mensen bij elkaar komen. Met  datagestuurde toegang- en securitysystemen en platforms bieden wij effectieve oplossingen voor de toegang tot fysieke omgevingen in Nederland, en daarbuiten.

 

Voor Nsecure moeten toegangsverlening en veiligheid samen een meesterwerk zijn én blijven. Wij zien de relatie tussen hospitality, veiligheid, compliance, continuïteit en bedrijfsvoering dan ook als een voortdurend evoluerend kunstwerk. Zoals een schilder geen penseelstreek verkeerd kan zetten en zoals een beeldhouwer altijd de perfecte contouren bevrijdt uit zijn stuk steen: zo benadert Nsecure toegang en beveiliging. Daarbij overtreffen we graag verwachtingen en houden we oog voor het kleinste detail.

 

Of het nu een kantooromgeving, een industriecomplex, een ziekenhuis of een buitenlocatie betreft, onze geïntegreerde platforms zorgen ervoor dat mensen niet alleen op efficiënte wijze ‘binnenkomen’, maar ook dat er wordt voldaan aan de geldende wet- en regelgeving. Daardoor weten onze opdrachtgevers meteen of iemand ergens mag zijn, of diegene bepaald werk mag doen en of de risico’s zijn afgedekt.

 

Nsecure beheert meer dan een miljoen actieve toegangspassen en verwerkt circa tientallen miljoenen pasbewegingen per dag voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Sinds 2017 is Nsecure onderdeel van technisch dienstverlener Unica. Meer informatie:  www.nsecure.nl .

 

Een van de projecten :

60 nationaliteiten efficiënt en veilig toegang verlenen tot het grootste werkschip ter wereld 🌍, uniform toegangsmanagement voor de Europese kantoren en uniek plug & play contractor management in zeecontainers. Zo doet onze “Sponsor van de week” Nsecure dat voor Allseas, internationale speler in grote, complexe en technologische offshoreprojecten.

https://www.nsecure.nl/nl/case-studies/innovatieve-toegangscontrole-op-maat-voor-allseas/