Terug

Zoals eerder deze week aangekondigd, zullen de F t/m A categorieën de komende drie zaterdagen (12, 19 en 26 juni) weer onderlinge wedstrijden gaan spelen tegen andere verenigingen.

Het schema hiervoor is te vinden via https://www.kvvitesse.nl/korfbal/wedstrijdschema/

 

Teamindelingen

Teamindelingen voor deze wedstrijden zullen worden gecommuniceerd via de trainers in overleg met de CTZ-coördinatoren.

Deze indelingen zijn op basis van de leeftijdscategorieën van het seizoen 2021-2022, maar is dus nog niet de definitieve teamindeling voor het seizoen 2021-2022.

 

Sportlink

Wedstrijden zullen worden vastgelegd in Sportlink, zoals gedurende de reguliere competitie. Echter, omdat teamindelingen per wedstrijd kunnen verschillen, zullen alleen de coaches worden toegevoegd aan een team. Coaches zullen handmatig per wedstrijd de spelers moeten toevoegen en het wedstrijdformulier in Sportlink na afloop met de scheidsrechter moeten vastleggen.

 

Vervoer

Er zal geen vervoerschema worden gepubliceerd, omdat de teamindelingen per wedstrijd kunnen verschillen. Vervoer zal worden geregeld in overleg met de trainers en ouders.

 

Scheidsrechters en bardienst

Het scheidrechterschema en bardienstrooster volgen via de hiervoor verantwoordelijke commissies.

 

Overige vragen

Veel antwoorden op vragen over bijvoorbeeld of ouders die rijden op de sportaccommodatie mogen komen en uitzonderingen op het niet toestaan van toeschouwers etc. zijn te vinden via https://www.knkv.nl/faqcorona/ . Voor overige vragen kan contact worden opgenomen met de hiervoor verantwoordelijke commissie.

 

Veel plezier weer op het veld,

 

Het wedstrijdsecretariaat