Terug

Het is al een tijdje geleden, maar we gaan toch echt door met sponsor van de week (en een beetje). Dit keer in de spotlight: A&A Financieel Advies!

A&A Financieel Advies is het financiële advieskantoor van Martin Aulman en Leo van den Adel. Sinds september 2019 is Ingrid Haan, moeder van Daniek uit de A1, werkzaam bij A&A Financieel Advies als commercieel ondersteuner en sinds juni 2020 is Sandra, de vrouw van Martin, aangeschoven als medewerker schadeverzekeringen.

Zij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. Dit wil zeggen dat geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij hen iets kan verplichten. Met andere woorden: “Voor hen zijn niet de banken of verzekeraars de opdrachtgevers, maar de klant is de opdrachtgever.”

Dit betekent dan weer dat zij, vanuit een 100% onafhankelijke positie, zich volledig kunnen richten op uw belangen. Of dat nu gaat om een hypotheek, financiële planning of riskmanagement, hen gaat het erom de belangen van hun klanten zo goed mogelijk te behartigen.

Voor wat voor zaken kunt u dan bij hen terecht? Hun vakgebied gaat over het adviseren en begeleiden op een enorm breed vlak van financiële dienstverlening. Zij durven zich dan ook specialist te noemen op de volgende terreinen:

  • Hypotheekadvisering;
  • Oudedagsvoorzieningen;
  • Vermogensgroei;
  • Risicobeheer om na te gaan hoe dat allemaal beschermd dient te worden.

Thomas, de zoon van Martin Aulman, speelt in het 2de bij Vitesse en is coach van de C1. Marije, zijn dochter, speelt in de A3 waar A&A Financieel Advies, samen met JTD Projects van Pieter Nab, de shirtsponsor van is. Leo van den Adel is vooral te vinden bij de basketbalvereniging in Barendrecht. Zijn oudste dochter speelt in Dames 1 en coacht Dames U18. Zijn zoon moest door een blessure helaas stoppen en is nu coach van Heren U16. Ook zijn vrouw is betrokken bij het basketbal en is coach van Dames U16. Zijn jongste dochter is professioneel basketballer in Spanje en is tevens speelster van het Nederlands team.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.aafa.nl of stuurt u vooral een email naar: info@aafa.nl.