Terug

Maandag 2 november mogen we de zaal weer in, geen last meer van wind en regen toch iets wat de meeste spelers het liefst willen. Helaas is het nog niet mogelijk om wedstrijden te gaan spelen, maar we kunnen in elk geval trainen. Ook in de zaal zullen we ons moeten houden aan afspraken i.v.m de corona maatregelen.

De zaal wordt 5 minuten voor tijd open gedaan en we vragen je dan om je handen te desinfecteren en plaats te nemen op de banken die je worden aangewezen om je schoenen aan te trekken. Hier blijf je zitten tot de hal leeg is om te gaan trainen. In de zaal zullen de kleedruimtes dicht zijn, dus zorg ervoor dat je omgekleed naar de hal komt. Mocht het nodig zijn kan er wel gebruik gemaakt worden van de toilet.

Ouders/verzorgers mogen de zaal niet in en we vragen iedereen om zijn/haar kind af te zetten bij de deur van de sporthal en daar ook weer op te halen. Na de training wordt je verzocht om de zaal zo snel mogelijk te verlaten.

 

Jeugd (leeuwtjes t/m A)

Deze spelers mogen duels en partijvormen tijdens de trainingen. Hun trainingen zullen plaatsvinden via het nieuwe zaaltrainingsschema.

 

Senioren

Voor de senioren geldt dat zij trainen in groepen van 4. Deze groepen moeten duidelijk zichtbaar zijn en die niet mogen veranderen tijdens de training. De trainingen van de senioren vinden plaats op 1,5 meter er mogen dan helaas ook nog geen duels en partijvormen worden gespeeld.

 

G teams

Voor de G geldt dat zij op 16 november weer zullen starten mocht dit mogelijk zijn. Hierover hebben zij contact met hun trainers.