Terug

Zoals iedereen waarschijnlijk al heeft gehoord mogen ook korfballers die ouder dan achttien jaar zijn vanaf woensdag 1 juli weer volledig sporten. Als vereniging zijn wij daar uiteraard heel blij mee, want het betekent dat de selectie onder leiding van de nieuwe trainersstaf de voorbereiding op het nieuwe seizoen vorm kan geven en het betekent dat de overige senioren op hun trainingsavonden ook weer partijvormen en duels kunnen spelen.

 

Wij hebben als CTZ besloten de trainingstijden zoals we die sinds de hervatting hanteren te handhaven. De nieuwe trainers voor komend seizoen zijn gevraagd zo veel mogelijk aan te sluiten bij de trainingen.

De enige aanpassing die we doen betreft de selectie. Zij hebben nog geen partijvormen kunnen spelen en aangezien er daar voor de zomerstop nog keuzes gemaakt dienen te worden zullen zij de laatste drie weken wel twee keer trainen.

Naast de maandag zal de selectie op donderdag – aanvang half negen – trainen. Om praktische redenen zullen de B- en de A-categorie daarom vanaf komende donderdag allebei om 19.15 uur trainen.

 

Let op: het bestuur heeft besluiten uit voorzorg de kleedkamers buiten gebruik te houden. Dus omgekleed komen en thuis douchen graag.

Zoals reeds gecommuniceerd zullen de laatste trainingen plaatsvinden op donderdag 16 juli.

Wanneer de eerste trainingen zullen zien horen jullie spoedig. Ongeveer half juli zullen ook de teamindelingen en trainersindelingen gepubliceerd worden.

Veel plezier nog deze laatste weken van dit merkwaardige seizoen.

 

De CTZ