Terug

Trainingsschema + start seizoen 2019-2020

Vorige week is het korfbalseizoen 2018-2019 definitief afgesloten met weer een fantastische slotdag!
Een geslaagde vossenjacht voor de jeugd in de ochtend, en het populaire schutterstoernooi in de middag/avond. Tussendoor werd er nog door meer dan 130 personen van een lekkere BBQ genoten. (Voor Foto’s klik hier)

Na dit mooie einde, wordt ook weer vooruit gekeken naar het komende seizoen. Vanaf maandag 19 augustus gaan de trainingen voor alle teams weer beginnen. Mocht je op een ander moment starten dan zal je dat van je eigen trainer/coach horen. Die zaterdag staan ook de eerste oefenduels gepland.  Zorg als trainer/coach goed dat je dan ook compleet team op de been kan brengen.
Op zaterdag 7 september start de competitie weer.

Ter herinnering: Gedurende de gehele vakantieperiode is de kantine en het veld open op de donderdagavond vanaf 18.30. Kom gezellig langs om een balletje te schieten of misschien wel een onderling duel te spelen.

Onderaan dit bericht vinden jullie het trainingsschema voor de eerste helft van het veldseizoen! (Ook terug te vinden onder Korfbal -> Roosters en Regels -> Training) De poule indeling voor komend seizoen kan je vinden in de Sportlink app door je ploeg op te zoeken.

We wensen iedereen een prettige vakantie, en zien iedereen graag weer fit terug op de Bongerd!

CTZ KV Vitesse