Terug

VITESSE C1 VIERDE OP NK

 

Een ultieme krachtsinspanning was uiteindelijk te veel gevraagd. In een Zuid-Hollands onderonsje beet Vitesse zich stuk op IJsselvogels en werd de bronzen plak meegenomen naar Moordrecht en niet naar Barendrecht.

 

Het is niet niks, zo’n NK. Vier wedstrijden van 2×12 minuten kort op elkaar, de spanning, volle tribunes en de entourage van een heus NK. Je maakt het niet vaak mee als korfballer, maar het zijn wel de krenten in de pap.

En dan uiteindelijk om het brons strijden, is natuurlijk gewoon een geweldige prestatie. Helaas speelde Vitesse C1 niet meer op haar best, maar ja, de krachten waren redelijk op na drie intensieve potjes rondom Nederland.

Bij rust stond IJsselvogels met 2-4 voor; de treffers waren duur in deze krachtmeting. Vitesse had weer eens pech bij de afronding, maar verzilverde ook de opgelegde kansen (waaronder een paar strafworpen) niet. De wetten van de sport gaan dan gelden, het geloof ebt weg en om dan nog terug te komen, vereist een huzarenstukje. Dat wist Vitesse helaas niet meer op te brengen. Na afloop vierde vak Moordrecht feest en won IJsselvogels met 4-6 van Vitesse.

 

Wat restte was de vierde plek, natuurlijk een prima plek en ook nog eens in het linkerrijtje.

Een geweldige dag eindigde net naast het fysieke podium, maar figuurlijk staat Vitesse C1 er bovenop. Een uitstekend zaalseizoen kende hier in Hoogeveen haar climax en Vitesse heeft op hoog niveau gestreden. Plek 4 was vandaag het hoogst haalbare, een dikke pluim voor Isabella, Robin, Alana, Femke, Luna, Eva, Nick, Thijs, Janick, Fabian, Timon, Déco en de coaches Yerman en Robin plus teambegeleidster Sharlynn.

En natuurlijk ook een enorm compliment aan de Vitesse fans die het halve land doorkruisten en voor veel sfeer zorgden!

 

Nu op naar het veld, waar ook een NK lonkt. Vitesse C1 kan weer aan de bak. Veel succes, helden!

VITESSE C1 VIERDE OP NK Een ultieme krachtsinspanning was uiteindelijk te veel gevraagd. In een Zuid-Hollands onderonsje beet Vitesse zich stuk op IJsselvogels en werd de bronzen plak meegenomen naar Moordrecht en niet naar Barendrecht. Het is niet niks, zo’n NK. Vier wedstrijden van 2×12 minuten kort op elkaar, de spanning, volle tribunes en de entourage van een heus NK. Je maakt het niet vaak mee als korfballer, maar het zijn wel de krenten in de pap.En dan uiteindelijk om het brons strijden, is natuurlijk gewoon een geweldige prestatie. Helaas speelde Vitesse C1 niet meer op haar best, maar ja, de krachten waren redelijk op na drie intensieve potjes rondom Nederland.Bij rust stond IJsselvogels met 2-4 voor; de treffers waren duur in deze krachtmeting. Vitesse had weer eens pech bij de afronding, maar verzilverde ook de opgelegde kansen (waaronder een paar strafworpen) niet. De wetten van de sport gaan dan gelden, het geloof ebt weg en om dan nog terug te komen, vereist een huzarenstukje. Dat wist Vitesse helaas niet meer op te brengen. Na afloop vierde vak Moordrecht feest en won IJsselvogels met 4-6 van Vitesse. Wat restte was de vierde plek, natuurlijk een prima plek en ook nog eens in het linkerrijtje.Een geweldige dag eindigde net naast het fysieke podium, maar figuurlijk staat Vitesse C1 er bovenop. Een uitstekend zaalseizoen kende hier in Hoogeveen haar climax en Vitesse heeft op hoog niveau gestreden. Plek 4 was vandaag het hoogst haalbare, een dikke pluim voor Isabella, Robin, Alana, Femke, Luna, Eva, Nick, Thijs, Janick, Fabian, Timon, Déco en de coaches Yerman en Robin plus teambegeleidster Sharlynn.En natuurlijk ook een enorm compliment aan de Vitesse fans die het halve land doorkruisten en voor veel sfeer zorgden! Nu op naar het veld, waar ook een NK lonkt. Vitesse C1 kan weer aan de bak. Veel succes, helden!

Gepostet von KV Vitesse am Samstag, 6. April 2019

Update: