Terug

Nog een nachtje slapen en dan is het zover. Namens Vitesse en BMS Forwarding staan 23 mensen te popelen om de Alpe d’Huez te bedwingen; alles in de strijd tegen kanker en voor zoveel mogelijk geld t.b.v. onderzoek. Daarbij is door Vitesse/BMS nu bijna Euro 50.000 (!) binnengehaald; een onvoorstelbaar mooi bedrag. De ploeg wordt deze dagen en vooral op 1 juni ondersteund door zo’n 20 supporters, begeleiders en natuurlijk ook het Vitesse Video Team.  Voor de thuisblijvers hebben we het volgende spoorboekje in elkaar gedraaid.

Vandaag, 31 mei nemen we laat in de middag de Vitesse Alpe d’HuZes podcast op. Nieuw daarbij is dat de podcast ook gefilmd wordt en vanavond al op het Vitesse YouTube kanaal te luisteren en te bekijken is.

Morgen, 1 juni is dan de grote dag. Het Vitesse Video Team is officieel geaccrediteerd door de organisatie en mag dus up, close en personal bij de finish onvergetelijke momenten vastleggen. Daarnaast wordt er ook onderweg gefilmd om de prachtige prestaties van onze deelnemers bij jullie in de huiskamers te bezorgen. Om 09.00 uur gaan we live vanaf de finishlijn, dan nog zonder commentaar of verslaggevers. Veel van onze 23 helden zijn dan al uren onderweg, want de eerste start is al om 04.30 uur.

Tussen 14.00 en 17.00 uur staan verslaggevers Martijn en Leo op de finishlijn om iedereen binnen te halen en de eerste ervaringen uit de vermoeide helden de ether in te slingeren. Tijdens deze drie uur durende live uitzending worden ook sfeerreportages en korte interviews van de dagen ervoor ingestart.

Let op: er zijn deze dag dus twee aparte livestreams op de Vitesse YouTube pagina:
* de livestream vanaf de finishlijn vanaf 09.00 uur tot de laatste lopers binnen zijn, ongeveer om 19.30 uur: link naar deze Youtube stream: klik hier!
* de livestream met commentatoren/presentatoren Martijn en Leo vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur: link naar deze Youtube stream: klik hier!

Stream zonder commentaar vanaf 09.00:

Stream met commentaar vanaf 14.00:

Tot slot kun je ook volgen waar onze teamleden zich bevinden op de Alpe d’HuZes! Dit doe je door de App: Alpe d’HuZes te downloaden. Zoek hiervoor in de PlayStore op AppStore naar: alpe dhuzes. In deze app kun je je favoriete deelnemer(s) volgen. Deelenemers kan je toevoegen door onderin de balk op deelnemers te klikken. Hier kan je jouw favoriete deelnemer selecteren. Wil je ons hele team volgen? Zoek dan op BMS en voeg Luuk Sieman, Mike Pesselse en Jarno Gerritsen apart toe.
Als je op de app ziet dat je favoriete deelnemer bijna bij de finish is, kun je via de livestream van 09.00 zijn doorkomst bekijken. In de live-uitzending van 14.00 houden Leo & Martijn er ook rekening mee dat het finishen van een teamlid uitgezonden wordt.

Kortom, je hoeft niets te missen van deze unieke week, waarin met steun van jullie allemaal een enorm bedrag is binnengehaald. Het team zal dit vertrouwen op deze donderdagse D-day met alles dat het in zich heeft, graag terugbetalen.