Terug

Walter Snoei en Richard de Wit nemen Vitesse 3 onder hun hoede

Wij zijn bijzonder verheugd mee te kunnen delen dat met ingang van komend seizoen Walter Snoei en Richard de Wit de trainers/coaches van Vitesse 3 zullen zijn. De CTZ is met beide Vitesse-mannen afgelopen week tot overeenstemming gekomen over het trainen en coachen van deze seniorengroep. Vitesse 3 en 4 zullen op dinsdag en donderdag grotendeels samen trainen, qua coaching bij de wedstrijden richten Walter en Richard zich op Vitesse 3. Wij zijn bijzonder trots en blij dat Walter en Richard zich bereid hebben getoond deze taak op zich te nemen.

De CTZ zet er op in dat Vitesse 3 en 4, beiden uitkomend in de reserve derde klasse, de komende jaren het gat richting Vitesse 2 kunnen verkleinen en dat de spelers/speelsters en doorgestroomde A-junioren zich onder Walter en Richard kunnen door ontwikkelen richting de 1/2 selectie. Chris Tempelman zal als back-up dienen voor het geval Walter en/of Richard verhinderd zullen zijn om een training te verzorgen.

Walter en Richard gaan – zoals alle categorieën bij Vitesse – vanaf komende week aan de slag richting het nieuwe seizoen. Gezien de aanstaande versoepelingen in het coronabeleid zullen ook de spelers en speelsters van 27 jaar en ouder binnenkort weer aan mogen sluiten zodat de volledige groep met de nieuwe trainers een goede start kan maken.

Nu we in dit vroege stadium duidelijkheid hebben over de begeleiding van Vitesse 3 willen we natuurlijk meer. Een coach voor Vitesse 4 is de volgende prioriteit. Geïnteresseerden voor die functie kunnen zich melden bij Sjoerd Nugteren (ctz@kvvitesse.nl) . Hij is namens de CTZ de coördinator voor de overige seniorploegen.

De CTZ